Décaar

Over DÉCAAR

”Dare to be yourself”…

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Wij geloven in een gezonde huid, voor blijvende schoonheid, zodat je jezelf kunt zijn en je prettig voelt in je eigen lichaam.

DÉCAAR producten worden gemaakt van actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jouw huid, jouw lichaam én voor het milieu. Door constante innovatie garanderen wij onmiddellijke en langdurig zichtbare resultaten bij het gezond maken en behouden van de huid.

Een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven: zo kun je DÉCAAR het beste omschrijven. Die twee werelden worden samengebracht voor de allerbeste resultaten in de salon. Onze producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Filosofie
DÉCAAR is niet alleen een merk voor het zichtbaar verbeteren van de huid, maar ook een oplossing voor meer zelfvertrouwen. Onze focus ligt op het inspireren van mensen om zichzelf te durven zijn, om dingen anders te doen dan anderen en andere te accepteren voor wie ze zijn.

DÉCAAR weerspiegelt deze filosofie, omdat schoonheid overal is. Belangrijk voor ons is dat mensen zich prettig voelen met zichzelf en meer zelfvertrouwen hebben. Wij hebben een sterke overtuiging dat dit bijdraagt aan meer geluk, succes en levensvreugde.

Wij ondersteunen deze filosofie door te zorgen voor eerlijke en vakkundige DÉCAAR-specialisten. Met deze filosofie als leidraad, maken wij zeer effectieve producten en behandelingen, die zijn afgestemd op iedere huidconditie en huidtype.

DÉCAAR is in 2017 opgericht en introduceert haar eerste twee behandelingen, namelijk; de ‘Oxygen Treatment’ en de ‘Algen Peeling’. DÉCAAR is het directe resultaat van een aantal toonaangevende professionals binnen de beauty industrie en hun welwillendheid de huid te verbeteren, zodat de perfecte schoonheid wordt bereikt.

DÉCAAR is in essentie een merk dat is gebouwd door professionals die allemaal bekend staan om hun expertise en kennis binnen de cosmeticabranche.

Sorteer op
per pagina
 • Oxygen Gel
  Oxygen Gel
  € 54,55
 • BB Oxygen Cream SPF 50
  BB Oxygen Cream SPF 50

  De laatste stap van jouw perfecte DÉCAAR Beauty routine in de ochtend. Breng eerst de Oxygen gel aan, vervolgens de Oxygen 24h cream en sluit af met de BB cream.

  € 57,50
 • Energizing Eye Cream
  Energizing Eye Cream

  Voor alle huidtypen. Een zachte en lichte oogverzorging, speciaal voor het behandelen van donkere kringen en wallen.

  € 49,80
 • Oxygen Cream SPF 30
  Oxygen Cream SPF 30

  Deze zonbeschermingscrème is speciaal voor de bescherming van het gezicht. De geavanceerde en fotostabiele UVA/UVB filters zorgen voor een onmiddellijke bescherming.

  € 52,30
 • Oxygen Hydro 24hr
  Oxygen Hydro 24hr

  Voor alle huidtypen. Verbetert intensief de huid door het vochtbalans te reguleren. Voor een gezonde en stralende huid.

  € 49,90
 • Oxygen Mask
  Oxygen Mask

  Dit masker zorgt voor een gezonde en stralende huid. Fijne lijntjes worden verminderd en de huid verstevigd.

  € 41,80
 • Oxygen Scrub
  Oxygen Scrub

  Voor alle huidtypen. Deze op een gel gebaseerde scrub vernieuwt de huid door haar te voorzien van zuurstof en vitaminen.

  € 41,00
 • Cleansing & Make-Up Remover Micellar Lotion
  Cleansing & Make-Up Remover Micellar Lotion

  Voor alle huidtypen. Deze alles-in-1 reiniger is geschikt voor alle gebieden van de huid, zelfs voor het reinigen van de ogen.

  € 34,10
 • Cleansing Milk 200ml
  Cleansing Milk 200ml

  Een lichte en hydraterende reinigingsmelk voor alle huidtypen. Een krachtige hydratant die het vocht in de huid vasthoudt en vochtverlies voorkomt. Zorgt voor een schone en gehydrateerde huid.

  € 28,90
 • Natural Exfolioation Scrub 50ml
  Natural Exfolioation Scrub 50ml

  Deze fantastische exfoliator zorgt voor een zijdezachte en stralende huid.

  € 30,50
 • PH Balancing Lotion 200ml
  PH Balancing Lotion 200ml

  Voor alle huidtypen. Helpt bij het verkrijgen van de optimale pH-waarde en ondersteunt en herstelt de natuurlijke beschermingsmechanismen.

  € 31,00
 • Phyto Lotion 200ml
  Phyto Lotion 200ml

  Gemaakt van natuurlijke werkstoffen, geschikt voor de vette en geïrriteerde huid met acne.

  € 34,10
 • Purifying Cleansing Gel 200ml
  Purifying Cleansing Gel 200ml

  Deze milde maar zeer effectieve cleanser maakt de huid gezond en glad en is uitermate geschikt voor de vette en onzuivere huid.

  € 28,90
 • Anti Acne Cream 24hr 50ml
  Anti Acne Cream 24hr 50ml

  Biedt een effectieve behandeling van acne, puistjes, mee-eters en onzuiverheden, zonder de huid te irriteren of uit te drogen.

  € 62,90
 • Rebalancing Cream 24hr 50ml
  Rebalancing Cream 24hr 50ml

  Zeer lichte 24-uurs verzorging voor de vette en gecombineerde huid.

  € 51,50
Sorteer op
per pagina
© 2020 - 2023 Dioone Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel